LVI-Virtaamat

LVI-Virtaamat_logo

Palvelut

LVI-Virtaamat Oy:n erikoisosaamista on LVI-säätötyöt ja LVI-suunnittelu sekä -valvonta.

ilmanvaihdon säätö ikoni

Ilmanvaihdon säätö

Ilmanvaihdon säätötyön onnistumisen kannalta on tärkeää ymmärtää, miten ilmanvaihtolaitteisto on suunniteltu toimivaksi ja toteuttaa säätö niin, että laitteisto toimii suunnitellusti.

Kun ilmanvaihdon säätötyössä noudatetaan tätä periaatetta, päästään parhaaseen säätötekniseen lopputulokseen ja säätötyön jälkeen sisätiloissa on puhdas ja viihtyisä sisäilma, ilmamäärät ovat asetuksen mukaisia ja ilmanvaihtolaitteisto toimii energiataloudellisesti.


Säädämme ilmanvaihdon ilmamäärät aina niin, että puhaltimille saadaan toimintapisteet, jossa puhaltimen sähkönkulutus on mahdollisimman pieni ja ilmamäärä saadaan mitattua luotettavasti.
Ilmanvaihdon säädöt ja mittaukset suoritamme TSI:n ja Pressovac:n laitteilla.

Kalustosta löytyy myös asetusten mukainen mittauslaitteisto talotekniikan äänien ja melun mittaukseen. Kaikki mittarimme ovat aina kalibroituja vaatimusten mukaisesti.

vesivirtojen säätö ikoni

Vesivirtojen säätö

LVI-suunnitelmissa on aina määritelty tarvittavat vesivirrat, joiden avulla ilmanvaihto toimii myös talvella, patterit ja lattialämmitys pysyvät lämpimänä ja käyttövesi pysyy kuumana ilman legioonalaisbakteerin vaaraa. Myös jäähdytyslaitteiden virtaamat löytyy LVI-suunnitelmista. Vesivirtojen mittaamisessa ja säätämisessä pyrimme aina saavuttamaan suunnitelmien mukaiset virtaamat energiatehokkaasti.

Oikein säädetyt vesivirrat, yhdessä oikean verkoston lämpötilan kanssa vaikuttavat suoraan rakennuksen energiankulutukseen ja säädöllä voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä käytössä olevien rakennusten energian kulutukseen, tai taata uuden rakennuksen energiatehokas lämmitys ja jäähdytys, sekä turvallinen käyttöveden lämpötila.

Vesivirtojen mittaukseen käytämme TA-Scope mittaria.

 

Kaikki mittarimme ovat aina kalibroituja vaatimusten mukaisesti.

LVI-suunnittelu ja -valvonta
LVI-suunnittelu ja -valvonta ikoni

LVI-suunnittelu ja -valvonta

Meillä on vahva kokemus asuinrakennusten LVI-suunnittelusta. LVI-suunnittelussamme yhdistyy energiatehokkuus, kustannustehokkuus ja asennettavuus. Tämä takaa projektille laadukkaat LVI-suunnitelmat, joiden pohjalta urakointikin on vaivattomampaa. 

Suunnittelukokemusta on kertynyt useiden satojen asuntojen ja useiden kymmenien tuhansien suunniteltujen neliömetrien verran.

LVI-suunnittelun lisäksi saat meiltä rakennusvalvonnan edellyttämän KVV- ja IV-valvonnan kohteeseesi.